Plaathouders auto zijn natuurlijk het ideale promotiemiddel voor autobedrijven en motorzaken. Hiermee geef je je visitekaartje af wanneer je iets verkoopt en vergroot je je naamsbekendheid. Het is dus zeker aan te raden om je bedrijfsnaam op de plaathouder te bedrukken!

Plaathouders autoPlaathouders auto van hoge kwaliteit

Zelf heb ik gekozen voor het model fast click op de website nummerplaathouderbedrukken.be. Zoals de naam al zegt is deze plaatshouder enorm makkelijk te bevestigen. Dit model is dan ook erg populair en is verkrijgbaar voor een zeer scherpe prijs. Vooral wanneer je een grotere oplage bestelt profiteer je van leuke kortingen.

Ondersteuning bij je ontwerp

Ik vind de service van dit bedrijf overigens ook top. Ze proberen je zoveel mogelijk kosteloos te ondersteunen en helpen bij het ontwerp. Je kunt bijvoorbeeld vragen of ze eerst een aantal ontwerpjes voor je maken. Je geeft dan je wensen door en zij gaan voor je aan de slag. Ook kun je een sample bestellen wanneer je twijfelt. Je krijgt dan thuis een plaathouder opgestuurd zodat je kunt checken of de kwaliteit voldoet. Dit heb ik zelf niet gedaan omdat ik het volste vertrouwen had in dit bedrijf en dat bleek terecht! Wij zijn enorm tevreden met de prijs- kwaliteitverhouding en gaan hier zeker vaker plaatshouders voor de auto’s bestellen.