Wie wil er nou geen akoestiek?

akoestiek-cv

Op een maandagmorgen krijg ik van mijn baas te horen dat hij het tijd vindt om het kantoor in te richten met akoestiek. Dit vond ik een raar idee, omdat het kantoor er nu wel leuk uitzag. Daarom ging ik het internet op om hier meer over te vinden.

Zoekensilence-hl-03-hit-bel-grijs

Op het internet kwam ik steeds meer informatie tegen over akoestiek. Dit is een mooi ontwerp waar iedereen fijn kan werken. Ook ziet het er netjes en verzorgd uit. Dit meldde ik dan ook bij mijn baas. Daardoor raakten wij een tijdje in gesprek en gaf hij aan mij de opdracht om uit te zoeken welk bedrijf ons hiermee kan helpen.

Omgeving

Van mijn omgeving kreeg ik te horen dat ik bij Akoestiekbycvousplait.be moest kijken. Dit bedrijf ontwerpt namelijk kantoren in een akoestische stijl. Zij hebben al een geruime tijd ervaring in dit vak en weten als geen ander om het beste resultaat te halen. Dit plan gaf ik aan mijn baas. Hij vertelde mij dat wij direct een afspraak moesten inplannen. Hij heeft namelijk de foto’s gezien van de recente projecten van Akoestiekbycvousplait.be en is hier zeer te spreken over.