tips voor het inrichten van de eetkamer

industriele eettafel

Het industriële decor heeft als belangrijkste kenmerk de moderne en stedelijke stijl en is ontstaan rond de jaren 1970, toen grote pakhuizen werden omgebouwd tot woningen. Jouw meubels met hout- en stalen structuur komen goed tot hun recht in het decor, of het nu gaat om boekenkasten, nissen of zelfs de industriële tafel, die in dit artikel centraal staat.

Dus als je wilt leren hoe je industriële tafel te gebruiken om jouw huis te versieren kwam je naar de juiste plaats, omdat we een reeks van ideeën en tips voor je om de industriële stijl tafel te gebruiken in jouw decor gescheiden. Kijk hier eens naar!

industriele eettafel

Industriële tafelversiering

Elke dag wint de tafel in industriële stijl aan belang in de decoratie, of het nu gaat om een industriele eettafel, een kantoor tafel of zelfs een salontafel. Het komt om schoonheid en functionaliteit toe te voegen aan omgevingen.

Het coolste aan de tafel in industriële stijl is dat hij zich gemakkelijk aanpast aan verschillende inrichtingsstijlen en omgevingen. In een heel neutrale ruimte zorgt hij bijvoorbeeld voor meer persoonlijkheid, in een heel moderne inrichting past de industriële tafel in roestvrij staal perfect, terwijl in een meer gesofisticeerde ruimte de industriële tafel in hout het decor imposanter maakt.

Eetkamer met industriële tafel

De industriele eettafel is dat meubelstuk dat niet alleen moderniteit aan de omgeving zal toevoegen, maar ook een zeer elegante vintage toets aan de decoratie zal geven.

Om het perfecte model te kiezen, moet je de grootte van de kamer kennen en beslissen of je een minimalistisch decor, meer fun en of rustiek wilt.

Wat de stoelen voor de eetkamer betreft, deze kunnen ook zeer kleurrijk zijn en in verschillende ontwerpen voor een vrolijke en eigentijdse inrichting, kunnen allemaal één kleur en hetzelfde ontwerp hebben voor een meer traditionele omgeving, of verschillende modellen gebruiken om de omgeving moderner te maken.

Kantoor met industrieel bureau

Zowel jouw kantoor als jouw thuiskantoor kunnen worden ingericht met een mooi industrieel bureau. Zoals je al weet, valt dit model tafel op in het decor, en als je een kantoor hebt met een meer eigentijdse of stedelijke stijl, zal het industriële bureau zeker de juiste keuze zijn voor jouw omgeving. Om jouw decor nog harmonieuzer te maken, investeert je in vloeren en wandbekleding van het type gebrand cement of zelfs de baksteen in het zicht, en naast de industriële bureautafel kunt je ook ander meubilair gebruiken dat dit type ontwerp heeft, zoals fauteuils, boekenkasten en zelfs nissen en planken. Het zal geweldig zijn.