slotenmaker utrecht

Slotenmaker Utrecht: in geval van nood

U komt thuis en grijpt rond in uw tas naar de sleutels van uw voordeur. En na een poosje zoeken beseft u zich: u heeft de sleutels niet bij zich. Gelukkig kunt u altijd geholpen worden door een slotenmaker. Zij kunnen verschillende soorten deuren voor u openen en vervangen meteen beschadigde onderdelen. Een goede slotenmaker geeft u ook advies om in de toekomst beter voorbereid te kunnen zijn. Zo kunt u zeker zijn dat u zich hierover in het vervolg geen zorgen meer hoeft te maken.

Wat gaat het kosten?

Een gesloten deur laten openen, kost u ongeveer tussen de 60 en 100 euro. Ook komt hier in de avond of in het weekend nog een prijstoename van 50% bij. Verder komen hier de eventuele schadekosten van het openen bij, want alles wordt direct gerepareerd. Een slotenmaker kan ook direct uw slot vervangen als u dat graag wilt. Er bestaan verschillende sloten die verschillende maten van veiligheid bieden. Een SKG 3 slot is het duurt, maar ook het veiligst. Hij is dus het meest aan te raden, want veiligheid staat voorop!

Tips om herhaling te voorkomen

U kunt in het vervolg voorkomen dat u een slotenmaker nodig heeft met deze tips! Leg bij familie, vrienden of een goede buur een reservesleutel neer. Let ook op dat u geen sleutel aan de binnenkant van de deur laat zitten, er passen namelijk niet twee sleutels tegelijk in het slot! En als u dan toch in een vervelende situatie terecht komt, kunt u proberen om iets door de brievenbus te steken en daarmee de deur open te maken. Of misschien kunt u via een raam binnenkomen? Niet geschoten is altijd mis!

Direct contact met een slotenmaker in Utrecht

En als u dan toch een pech heeft, zorg er dan voor dat u de contactgegevens van een slotenmaker in Utrecht bij de hand heeft. Zij schieten u te hulp en zorgen ervoor dat u snel weer binnen kunt komen. Nog een laatste tip: spreek van tevoren de prijs af, zo komt u niet voor verrassingen te staan! Heeft u nog vragen? Stel ze dan gerust via het contactformulier.