Nieuwe parkbanken besteld

Het punt dat ik heb bereikt nadat we onze tuin hebben gerenoveerd qua enthousiasme had ik vrij snel. Nu moest ik alleen nog nieuwe parkbanken zien te vinden om de tuin helemaal af te maken.

20140517110648_0_thumb1111

Onze tuin is wat dat betreft onwijs lang waardoor ik een aantal banken neer wil zetten om te genieten op iedere plek in de tuin. Echter had ik in de stad maar geen leuke banken gevonden waardoor ik via het internet verder ben gaan zoeken. Tijdens deze zoektocht kwam ik terecht op de website van Heblad. Hier hebben ze diverse leuke banken voor een zeer betaalbare prijs. Aangezien dit het eerste bedrijf was die ik had gezien op het internet ben ik nog wel verder gaan zoeken. Uiteindelijk teruggekeerd met de gedachten dat ik het toch niet goedkoper kan krijgen. Ik heb er dan ook voor gekozen om bij hun te bestellen in de hoop dat het snel wordt bezorgd. Met nog geen werkdag ertussen stonden de door mij bestelde banken alweer op zijn plek in de tuin! Ik weet in ieder geval zeker dat ik me geen zorgen meer hoef te maken wanneer ik wil gaan zitten in de tuin.