Bestel uw kartonnen dozen nu ook in België

Kartonnen dozen bestellen

Bij de Dozenhal kunt u nu ook gemakkelijk vanuit België uw kartonnen dozen bestellen. Wij hebben een grote voorraad dozen in verschillende maten en van verschillende diktes. Op dit moment bestaat ons assortiment uit meer dan 2500 verschillende soorten dozen, zowel nieuwe als gebruikte varianten!

Kartonnen dozen kopen

Bent u op zoek naar kartonnen dozen om uw producten te bezorgen? Kijk dan eens op de website van de Dozenhal. Door ons grote assortiment vindt u altijd wel een doos die u nodig heeft. Een goede verzenddoos is uw visitekaartje naar uw klanten. Daarom wilt u natuurlijk een verzorgde indruk maken met uw verpakkingsmaterialen. Wij geven u hieronder een aantal tips.

Kies een doos op maat

Een doos op maat is altijd beter dan een generieke doos. Een doos op maat is namelijk een stuk beter voor het milieu, omdat u minder vulmateriaal nodig heeft. Daarnaast zorgt een doos op maat ervoor dat uw producten beter worden verpakt en het gemakkelijker is voor uw klant om het product uit te pakken. 

Kijk naar de kwaliteit van het karton

De kwaliteit en de dikte van het karton bepaalt hoe goed uw product is beschermd tegen vallen en stoten. Het zou zomaar kunnen gebeuren dat er een doos van de lopende band bij het transportbedrijf valt. Wanneer er een breekbaar product inzit kan dit verkeerd aflopen. Als u echter een stevige doos heeft gebruikt, is deze kans al veel kleiner. Bij ons worden alle dozen gemaakt van golfkarton en heeft u de keuze uit verschillende diktes, enkele golf en dubbele golf. Heeft u breekbare producten? Kies dan voor de dubbele golf. 

Laat uw dozen bedrukken

Veel winkels bestaan tegenwoordig alleen nog uit een webshop en hebben geen fysieke winkel meer. De doos waarin de producten worden verstuurd is dus het eerste beeld wat mensen van die winkels krijgen. Om deze eerste indruk zo goed mogelijk te laten zijn, kunt u uw dozen bij de Dozenhal laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Dit ziet er niet alleen goed uit, maar laat ook duidelijk zien dat u werk heeft gemaakt van de bestelling. Kijk voor meer informatie op onze website.