Alles over simkaart kopen lees je op gratissimkaarten.be

Als je op zoek bent naar een simkaart voor een prepaid abonnement, dan kun je op de site van gratissimkaarten.be het nodige lezen over de verschillende providers waar je terecht kunt. Je kunt daarom het beste even een kijkje nemen op de site voordat je een simkaart gaat kopen. Zo kun je jezelf goed informeren over alle opties, zodat je uiteindelijk voor jezelf de beste keuze maakt. Mocht je uiteindelijk dan een geschikte provider hebben gevonden, dan kun je meteen op de link klikken, zodat je wordt doorgestuurd naar de website van die desbetreffende provider. Een prepaid abonnement is uiteraard niet voor iedereen. Het is heel erg afhankelijk van je belgedrag of je al dan niet een prepaid simkaart moet kopen. Als je heel veel belt, dan moet je natuurlijk niet een simkaart kopen met beltegoed. Dan moet je constant nieuw beltegoed kopen en dat is al snel veel te duur. In dat geval kun je beter een abonnement afsluiten met een telefoon erbij. Mocht je al een goede telefoon hebben, dan kun je ook kiezen voor een sim only abonnement. Je kunt dan betalen voor een vast aantal belminuten en MB’s voor internet. Dan kun je zorgeloos bellen en internetten. Maar als je niet zoveel belt en alleen bijvoorbeeld via WIFI internet, dan kun je beter wel een simkaart kopen met beltegoed. Je betaalt dan immers alleen voor wat je verbruikt. Als je weinig belt en internet, dan maak je de belminuten MB’s nooit op. Dat betekent dat je voor iets betaalt zonder er gebruik van te maken. Je kunt belminuten en MB’s ook niet opsparen. Dus je bent het aan het einde van de maand gewoon allemaal kwijt. Daarom is het beter om in zulke gevallen een simkaart te kopen, zodat je beltegoed kunt gebruiken. Zodra het dan op is, dan vul je het weer bij. Als je niet belt of internet via 4G, dan verbruik je ook geen beltegoed en MB’s. Als je dan een paar maand later weer eens belt, dan heb je nog altijd hetzelfde tegoed op je simkaart staan. Het ene is niet beter dan het andere, want het is puur afhankelijk van je eigen belgedrag. Maar als je kiest voor een simkaart met beltegoed, dan heb je wel goede en minder goede providers. Om de juiste keuze te maken voor een voordelige providers, kun je dan ook het beste een kijkje nemen op gratissimkaarten.be. 

Een simkaart kopen begint bij gratissimkaarten.be

Als je een simkaart wilt kopen, dan hoef je in de regel niet voor die simkaart zelf te betalen. Dit is echter wel per provider verschillend. Op de site van gratissimkaarten.be kun je direct zien bij welke providers je een gratis simkaart kunt krijgen. Maar ook als je wel moet betalen, is de kaart technisch gezien vaak wel gratis, omdat je bijvoorbeeld ook meteen 10 of 15 euro tegoed krijgt. Je kunt in ieder geval gebruik maken van verschillende deals bij providers als: 

  • Ortel Mobile
  • Orange
  • Vikings Mobile 
  • Proximus

Koop meteen een simkaart met beltegoed

Als je een geschikte provider hebt gevonden, dan kun je via de link op gratissimkaarten.be naar de juiste site surfen en daar meteen een simkaart kopen met beltegoed, zodat je meteen kunt bellen en internetten.